Результат вносить переможець. Порада: відразу ж після гри, хто програв кидайте "жарт" на мій нік. Це значно прискорить процес. Тому доцільно на всяк випадок заготовити кілька "жартів" про запас.
Результат вносит победитель. Совет: сразу же после игры, проигравший бросайте "шутку" на мой ник. Это значительно ускорит процесс. Поэтому целесообразно на всякий случай заготовить несколько "шуток" про запас.
Тур ІІІ. Група, 2 гри кожен з кожним до 3-х перемог. 1 місце -
автоматично далі, 2 місце - на додатковий конкурс з +3 балами, 3 місце -
на додатковий конкурс. Підрахунок такий самий як і в попередньому турі.
Тур III. Группа, 2 игры каждый с каждым до 3-х побед. 1 место - автоматически проходит дальше, 2 место - на дополнительный конкурс с +3 балла, 3 место - на дополнительный конкурс. Подсчет так же как и в предыдущем туре.
дополнено в 20:16
Тур ІІІ.
Група 1
1.
2.
3.
Група 2
1.
2.
3.
Група 3
1.
2.
3.
Група 4
1.
2.
3.
Група 5
1.
2.
3.
дополнено в 20:21
Мене не буде ці два дні, буду лише пізно ввечері 21-го. Саме тому 2 гри розтягнув на 2 дні. Але прошу усіх! скинути по жарту мені в лічку (окрім тих, хто це зробив раніше і він залишився). Про всяк випадок, щоб я потім нікого не шукав. Якщо він не знадобиться - залишиться для наступних турів. І ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ НЕ ВИДАЛЯТИ ПОВЫДОМЛЕННЯ В ЛІЧЦІ З РЕЗУЛЬТАТАМИ І ЖАРТАМИ!!!
дополнено в 20:30
Меня не будет эти два дня, буду только поздно вечером 21-го. Именно поэтому 2 игры растянул на 2 дня. Но прошу всех! Сбросить по шутке мне в личку (кроме тех, кто это сделал раньше и она осталась). На всякий случай, чтобы я потом никого не искал. Если она не понадобится - останется для следующих туров. и ОГРОМНЕЙШАЯ ПРОСЬБА НЕ УДАЛЯТЬ СООБЩЕНИЯ В ЛС С РЕЗУЛЬТАТАМИ И ШУТКАМИ!!!