To –
Тобто, виходить тепер відбір грався дарма, чи результати по регіону таки будуть?Цитата: от сегодня в 15:15
To –
Тобто, виходить тепер відбір грався дарма, чи результати по регіону таки будуть?не волнуйся все будет, всему свое время

To –
Питання було до організаторів
To –
А кому взяти? Тут проблема в тому, що хто буде вирішувати, кому брати участь у збірній регіону. Капітанові? Так його оберуть лише тоді, коли сформується команда. Тому доцільно визначити переможців регіонів, кої й стануть тимчасовими капітанами. І нехай вже вони формують команду свого регіону, як переможець. Потім можна капітанство педедати самому комунікабельному, якщо так необхідно буде.Добре нас 8 було, зараз Віннниця добавилася, кого викидати? На основі яких критеріїв?
To –
Наскільки я зрозумів, 8 чоловік в команду вже потрібні не для визначення чемпіона регіону, а для самої "Битви".Я теж за мінімум (4, чи 6), але якщо можна змінити регламент.
Кому интересно отвечу Все разыграли звание лучшего в регионе и что бы опредилтса с силой игроков региона + что бы выявить ледера которого можна было сделать капитана всем понятно
P/S/ дождитесь окончательного рисунка и тогда задавайте вопросы а то как говорят не слышал звон , не знаеш где он
так и еще нах по 300 раз задавать один и тотже вопрос ответ от этого не по меняется
так что не засорять тему 

всем спасибо все свободны 

формируют команду с 8 чел только те у кого было 8 и снялись, а все те у кого больше : 8 будет вывешен список согласно занятых мест по итогам игр
всем понятно
To –
Ви наш новий "Поручик"?? "Окончательный рисунок" якраз вже представлений, тому й бажано було б отримати по ньому роз'яснення. І саме від організатора і автора. А якщо хтось інший уже чув "дзвін" - я за нього радий, я не чув.Цитата: от сегодня в 15:48
... посчитать ВСЕ_ВСЕ_ВСЕ и разместить окончательную таблицу с результатами. В тех регионах, где больше 8 человек в команду войдут именно те, кто занял 1-8 место. Если же кто-то из них не может или не хочет участвовать, то право попасть в команду передается нижестоящему. вот и все.
або
Цитата: от сегодня в 15:28
Чи є ще якісь варіанти?