Вибачте, що знову в гілці турніру, але хотілося б щоб бачили усі! його учасники.
Хотілося б ще раз перед останнім туром уточнити принцип градації місць (а це, можливо, буде актуальним): як я зрозумів, після кількості балів, при їх рівності (перемог - 1, нічийних результатів - 0,5, т.я. іншого обумовлено не було, а перед останнім туром це робити ИМХО безглуздо, поясню далі) наступними критеріями відбору будуть наступні:
1) результат/результати очних зустрічей/зустрічі, і вже при їх рівності;
2) +- результат здобутих перемог/поразок у кожній окремо взятій зустрічі всього турнірного кола.
Якщо я не правильно зрозумів, прошу поправити організаторів (та й підтвердити можна, якщо правий))).
Тепер відносно допустимості нічиї. Гадаю, на разі вже це вирішувати в іншу сторону ніж "нічия" сенсу немає. Спробую пояснити:
1) якщо більш менш адекватно підходити до цієї проблеми, то обидві із зігравших у нічию команд не мали б права брати участь у голосуванні відносно прийнятності нічиї;
2) якщо бути повністю адекватним, то ніхто з учасників цих змагань, заради об'єктивності, теж не мали би брати участь у цьому голосуванні;
3) особливо зважаючи, що це трапилося у другому турі а зараз вже завершується 3-й, і питання "ціни питання" вже виросло у геометричній прогресії;
4) тим більше що це ж все таки "командні" змагання, і вирішувати їх долю "дуеллю капітанів", на мій розсуд, несправедливо до інших членів команди.
Гадаю організатори і учасники турніру зрозуміють мої доводи та підтримають їх.